MEDVERKANDE JAG VILL SE STJÄRNORNA
 

Susanna Vildehav är skådespelare, kulturpedagog och Teater Eksems verksamhetsledare. Hon är utbildad vid Skådespelarlinjen på Katrinebergs Folkhögskola i method acting-teknik, samt har akademisk utbildning inom teaterteori, musikdramatik, drama, dans, kbt och konfliktkunskap. Hon har kontinuerligt vidareutbildat sig inom scenkonst. Hon har medverkat i Teater Eksems uppsättningar sedan starten 2006, senast i Mangoträdet och Föräldraskapet. Hon har även arbetat som dramapedagog och rörelsepedagog/danslärare och koreograferat teaterproduktioner för Katrinebergs folkhögskolas skådespelarlinje. Som kulturpedagog genomför hon regelbundet projekt inom drama- teater och dans i skolor. Hon har även regisserat flertalet amatör- och skolföreställningar. 

Pia Nordin är dansare och koreograf, utbildad vid London Contemporary Dance School. Har sedan examen 1999 arbetat som dansare/ performer med betydande koreografer i dans/teater/cirkus kompanier i Sverige, Kanada och Storbritannien. Pia tillhör kärnan på Skogen i Göteborg, skapar och spelar föreställningar med Embla dans & teater och turnerar internationellt med konstnärsduon Lundahl & Seitl. Pia har koreograferat Teater Eksems tidigare föreställningar RYMM-raketen, FUL, Mangoträdet och senast Föräldraskapet.

Cha Blasco är artist, kompositör, producent, dj, ljuddesigner och improvisator, ursprungligen från Barcelona, som bryter ner musikaliska hinder genom kreativa och tvärvetenskapliga projekt. Hans verk har berikat många scenkonstprojekt på den svenska kulturscenen de senaste åren och hans musikaliska repertoar bottnar i ett brett spektrum av möjligheter. Cha har intresse för spacial sonic forskning, programmering, data sonification och algoritmisk komposition; som i filosofi, decentraliserade system och konster.
www.chablasco.com, https://vimeo.com/chablasco

AnnaCarin Isaksson är utbildad på Nordens fotoskola Biskop-Arnö och i England vid London College of Fashion och Arts Institute Bournemouth.   AnnaCarin arbetar som fotograf och bildjournalist till olika tidningar och magasin samt idéburna organisationer och inom olika kulturprojekt. Hon brinner för att porträttera historier i det lilla, gärna med fokus på miljö, sexualpolitik och sociala frågor.  AnnaCarin har även erfarenhet från att arbeta med scenkonst både som fotograf och som skådespelare då hon är utbildad på Skara skolscens gymnasieprogram.
annacarinisaksson.com
 

Bonthrop består av Emma Örn, Martina Sildén och Andreas Löfgren. Bonthrops utgångspunkt i arbetet är det visuella området: scenografi, kostym och ingenjörskonst. De arbetar gärna interdisciplinärt i processer för att dela kunskap med varandra och med andra yrkesroller. Gruppen lägger också stor vikt vid att utveckla sin organisation för att skapa en trygg grund för sitt konstnärliga arbete. Bonthrop initierar både egna projekt, samt anlitas av andra grupper eller scener. Sedan starten 2010 har de bl a samarbetat med Teater Eksem, TUR-teatern, Unga Klara, Troja scenkonst, ung scen/öst, Regionteater Väst, och har medverkat i projekt både i Sverige och internationellt. Bonthrop är baserat i Stockholm- och Göteborgsområdet. De hyser även ett stort engagemang för miljö- och hållbarhetsfrågor.
www.bonthrop.se

Robert Bolin arbetar som psykolog och skådespelare. Robert har en master i teater från Teaterhögskolan i Malmö och har även regierfarenhet. Han är utbildad psykolog vid Göteborgs Universitet. Han har även arbetat med forumteater, utbildning genom rollspel och som handledare i samband med utbildning i konflikthantering och svåra samtal.

Projektets samarbetspartner Carina Sundqvist coachar vårt arbete med hållbarhetsfrågan, både på och utanför scenen. Hon fungerar som ett bollplank i allt frågor vi berör gällande miljö, klimat och kommunikation kring miljöfrågan. Carina har 20 års erfarenhet av hållbarhetsfrågan och arbetar dagligen med hållbar samhällsutveckling och gröna innovationer, via sitt företag Inspirationsbyrån (www.ibyr.se). Hon har spetskompetens inom cirkulär ekonomi som är ett ämne hon föreläser och leder workshops kring.